04 de juliol 2023

Excursió de final de curs


Després d'un tempestuós dijous creuant dits perquè el divendres no ens plogués, podem dir ben alt i clar que l'excursió de final de curs a la Granja Cal Rei de Santa Eugènia de Berga va estar tot un èxit!

Vam fer el trajecte amb el carrilet i ja per el camí vam veure cavalls, bales de palla, camions, etc. Un cop vam arribar, ens va rebre l'Assumpta que ens va dur a mirar un petit vídeo amb un resum d'imatges de tot el què es fa a la granja. Tot seguit ens esperava un petit mos, compost per xocolata desfeta, melindros i pets de monja. No cal dir que no va sobrar res, oi?

Després d'atipar-nos vam anar a veure les vaques i el toro al camp, un camp ple de tifes i herbes ben altes. També vam anar a veure els vedells més xics, de tan sols dos dies de vida, i després els que ja son una mica més grans, d'un any. 

Tot seguit ens van ensenyar la zona de les vaques lleteres on vam estar ben entretinguts perquè tenien molta feina després de la tempesta del dia anterior. I quina pudor hi feia! Allà mateix ens van ensenyar el robot que muny les vaques, ens va agradar moltíssim.

Per últim, les gallines i el gall del corral, d'on vam poder agafar un ou que havien post. I ara si, ens roncava la panxa de gana.... Cap a dinar en rotllana, una mica de joc lliure i sant tornem-hi cap a l'escola. Que prou ens va costar arribar sense aclocar l'ull.... vaja, algun va quedar ben dormit pel camí!

Quin dia més ESPECIAL!

Us deixem un recull de fotografies, esperem que us agradin: FOTOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada